Casio
Casio QT-6000

De Casio QT-6000 is het basis touchscreen kassasysteem van Casio. Deze kassasysteem is voorzien van 12.1"inch touchscreen scherm en is inzetbaar voor Horeca als zowel Retail. lees meer..


Casio QT-6100

De Casio QT-6100 heeft zich reeds bewezen als een betrouwbare touchscreen kassasysteem. Deze kassasysteem is voorzien van 12.1"inch touchscreen scherm en is inzetbaar voor Horeca als zowel Retail.lees meer..


Casio TE-8000

De TE-8000S is een mooi vormgegeven afrekensysteem waarbij de twee stations thermische printer met afsnijdmechanisme geiitergreerd is in de behuizing van het afrekensysteem. Het kleuren LCD verkoperdisplay is dankzij de opbouw uit 256 kleuren goed leesbaar en een draaibaar numeriek klantendisplay maken van dit afrekensysteem een mooi geheel en onderdeel van uw trendy interieur. De 8000F heeft een gecombineerd toetsenbord waarvan het vlakke gedeelte omkeerbaar is.lees meer..


Casio TE-7000

Dit model is uitgerust met een alfa-numerieke thermische printer die geluidloos bonnen met een snelheid van maar liefst 20 regels per seconde afdrukt. Kassabonnen kunnen voorzien worden van een grafisch logo en watermerk. Geregistreerde producten of diensten worden met een tekstomschrijving extra groot afgedrukt op de klantenbon en verkleint afgedrukt worden op de controlebon. Het verwisselen van de bonrol(len) is door het Drop-in (leg in en sluit) principe een handeling die geen cursus behoeft en slechts enkele seconden in beslag neemt. lees meer..


Casio TE-2400

De Casio TE-2400 is een voorzien van dubbel stations thermische bonprinter zonder afsnijmechanisme. Het toetsenbord is volledig flat en is bevat 77 plu artikel voorkeuze toetsen. De TE-2400 heeft een groot alfa-numerieke bediende display en is voorzien van een pop-up klantendisplay. lees meer..