Lease
Kassa leasen

heeft in samenwerking met een gerenommeerde lease maatschappij een lease concept ontwikkeld voor de horeca en retail branche. Voor vele ondernemers is dit ideale oplossing om op een snelle en eenvoudige manier een kassasysteem te leasen. U leased al een compleet kassa systeem voor maar 2,30 per dag.

Leasing is eenvoudig

Uw maakt uw keuze van welke kassasysteem u een lease voorstel van ons wilt ontvangen. Het enige wat wij van u nodig hebben is het Kvk.nummer en uw bedrijfsgegevens, daarna kunnen wij uw aanvraag in behandeling nemen en binnen 24 uur krijgt u van ons een lease voorstel. Op het moment dat u het leasevoorstel accepteert, wordt het lease contract opgemaakt en naar u toegestuurd. Na ontvangst van het lease contract maken wij met u een afspraak voor de levering van het systeem. Zo simpel is het!

Bovendien biedt operationele lease nog de volgende voordelen:

Geen onnodige aantasting van de liquiditeitspositie. Doordat gedurende de leaseperiode gelijke maandelijkse bedragen worden betaald, kunt u de betalingen spreiden over de verwachte levensduur van de apparatuur. Over- en onderliquiditeit kunnen op deze manier worden vermeden. De kosten kunnen eenvoudig worden berekend omdat de kosten van de lease gedurende de looptijd van het contract vastliggen en direct gerelateerd zijn aan het geleasde object.

Kassa merken

Via Akas kunt kassasystemen leasen van het merk: Vectron, Casio, Sharp en StarTouch. Deze systemen worden met een basis programma en een duidelijke handleiding aan u uitlevert. Dit bespaard u de kosten van het in huren van een dure programmeur. Tegen meerprijs kunt u er ook voor kiezen om het kassasysteem door een van onze kassaspecialisten bij u op locatie te installeren.

Onderhoud garantie abonnement

In onze lease concept kunt u het onderhoudsabonnement van uw kasregistersysteem mee laten lopen. Hiermee heeft u een duidelijk overzicht per maand wat u aan werkelijke kosten kwijt bent aan uw kassasysteem en zo vermijd u onverwachte reparatiekosten.