Vectron
Postouch

De Vectron PosTouch kassasysteem is met een 15 inch krasvaste en slijtage vrij glazen touchscreen uitgerust. De betrouwbare Vectron PosTouch is daardoor zeer robuust en duurzaam.Zijn krachtige en technologisch geavanceerde kassasoftware beschikt over talloze uitgerijpte functies die werkprocessen versnellen, veilig maken en controlling vergemakkelijken. Voor kassa oplossingen op maat kan de software flexibel aan individuele specificaties worden aangepast. De bediening van de kassa's is eenvoudig en intuïtief lees meer..


Posvario 2

De Vectron POS Vario II is het eerste model van de toonaangevende nieuwe Vectron-productgeneratie. Hij werd ontwikkeld om arbeidsprocessen nog efficiënter te laten verlopen. Betrouwbare toptechnologie zorgt voor een zeer hoge werksnelheid, hoogwaardige materialen garanderen robuustheid en een lange levensduur. De krachtig presterende en technologisch toonaangevende software biedt talrijke uitgekiende functies, die arbeidsprocessen sneller laten verlopen en vergemakkelijken. De combinatie van een groot touchscreen en plat toetsenpaneel van de Vectron POS Vario II zorgt voor een bijzonder snelle en intuïtieve bediening evenals de overzichtelijke weergave van (ook grote) artikelenbestanden. lees meer..


Minipos 2

Bij de Vectron POS Mini II zorgt betrouwbare toptechnologie voor een zeer hoge werksnelheid. Het materiaal, dat van zeer goede kwaliteit is, garandeert robuustheid en een lange levensduur. De krachtig presterende en technologisch toonaangevende software biedt talrijke uitgekiende functies, die arbeidsprocessen sneller laten verlopen en vergemakkelijken. De Vectron POS Mini II is een goedkoop alternatief voor de POS Vario II, wanneer de invoer voornamelijk via het toetsenpaneel gedaan wordt en er dus geen behoefte is aan een groter touchscreen. lees meer..


Pos mobile 3

De Vectron POS MobilePro is een extreem robuuste en volledig waterdichte mobiele kassa. Een solide afwerking en uitgekiende techniek garanderen een hoge storingsbestendigheid en een lange levensduur. Dankzij de handige touch-toetsenbord-combinatie kan hij bijzonder snel worden bediend en is hij bijzonder aan te bevelen voor bedrijven met een hoge bezoekersfrequentie of extreme belastingen tijdens piekuren. Voor prettig werken is het systeem compact, licht en ergonomisch gevormd. Net als bij alle mobiele Vectron-apparaten is ook de Vectron POS MobilePro een volwaardig kassasysteem dat niet afhankelijk is van een serverstation. lees meer..


Pos mobile xl

De Vectron POS MobileXL is een mobiele en een stationaire kassa in één. Hij is uitstekend geschikt als er tussen stationair en mobiel gebruik moet worden gewisseld of als er maar weinig ruimte voor een stationaire oplossing beschikbaar is. Hij is maar iets groter dan gangbare handhelds, maar biedt een aanzienlijk groter display en veel ruimte voor een overzichtelijke, intuïtieve artikelweergave. Met zijn waterdichte magnesiumbehuizing is de speciaal voor het gebruik in veeleisende horeca-omgevingen ontwikkelde Vectron POS MobileXL aanzienlijk sterker en duurzamer dan de meeste pc-systemen.lees meer..


Modular

De Vectron POS Modular is het ideale kassasysteem voor de meest uiteenlopende specifieke toepassingen. Zijn toepassingsbereik loopt van de losstaande en netwerkkassa via het gebruik als printer- en dataserver tot aan het gebruik als Kitchen Video Controller. De individueel te configureren behuizing past zich aan de verschillende toepassingsgebieden aan. Het compacte standoppervlak laat de POS Modular bijna geheel onder een monitor verdwijnen. Dit kassasysteem is net zo perfect geschikt voor montage aan een wand of onder een tafel. lees meer..