Akas.nl

Akas is sinds kort leverancier van Ordero Cloud kassasystemen. Ordero is een eenvoudige kassasysteem die vrijwel in iedere horeca bedrijf inzetbaar is. Ordero biedt diverse modulen aan waaronder: kassasysteem, handterminal, webshop, QR bestellen en keukenmanagersystemen. Alles is gekoppeld aan één centrale database zodat alle wijzigen direct op alle applicatie worden doorgevoerd. Ordero kan je eenvoudig gebruiken via een maandelijkse licentie abonnement en werkt vrijwel op iedere Windows, Apple IOS en android Pc, tablet en telefoon voorzien van een google chrome browser.

 

Ordero is een nieuwe app die volledig in de cloud werkt. Deze app kunnen we volledig naar uw wensen inrichten en is uitermate geschikt voor verenigingen, cafe/bars, fastfood en kleine retail bedrijven. Daarnaast is Ordero volledig papierloos te gebruiken en dus super milieu vriendelijk.

Heeft u interesse?

Bent uw geinteresseerd geraakt in de mogelijkheden van deze Cloud kassasystemen? Laat dan uw gegevens achter in het formulier en een van onze medewerkers neemt contact met u op.

    Chat openen