Heeft u een website, webshop of een social media pagina’s? maar heeft u het idee dat een van uw pagina’s slecht wordt bekeken? Akas media verbeterd uw online zichtbaarheid door analyses, optimalisatie, verbeterplannen en beheer uit te voeren.

Analyseren & optimaliseren

Meten is weten! Als ondernemer zet uw online of offline promotiemiddelen in met een bedoeling bijv. om meer naamsbekendheid creëren, meer verkoop te generen of een ontwikkeling mee te delen. 

Het analyseren van een bepaalde campagne, website of webshop is essentieel om te weten of u winstgevend bezig bent. Akas media stelt samen met de klant doelstelling op en houdt de analyse bij om dit later terug te koppelen in een adviesrapport. 

Uit het adviesrapport komen verbeterpunten na voren. Deze verbeterpunten kan Akas media verwerken zodat uw promotiemiddel steeds beter wordt.

Kassa backoffice
Online Marketing

Betaalde advertise campagnes

Meer omzet uit je campagnes halen, de naamsbekendheid van je webshop vergroten of het rendement van uw betaalde campagne verhogen? Daar is Akas media gespecialiseerd in!

Akas media is altijd op de hoogte van de laatste trends op het gebiedt van advertisement en weet daarom waar kansen liggen voor uw bedrijf als het gaat om Facebook, instagram, Google shopping en Google ads campagnes.  

Geinteresseerd geraakt?

Neem contact met ons op en een van onze collega's helpt u graag verder.

Socials

Als geen ander weet u dat uw bedrijf zichtbaar moet zijn op social media, alleen u heeft er gewoon geen tijd voor of gewoon geen kennis van. Besteed uw social media uit aan Akas media en uw bedrijf is zichtbaar op de plek waar uw doelgroep het meeste tijd doorbrengt.

Akas media realiseert zelf de content voor uw pagina en bespreekt dit door middel van een content kalender met u. 

Kassa backoffice