IziPos kassa Software

Izipos
Scroll

IziPos Kassa Software (va. € 40,- per maand)

IziPos software is ontwikkeld door een team van ervaren kassa specialisten in samenwerking met een aantal horeca en retail bedrijven met als doel een eenvoudig en dynamische kassasysteem softwarepakket te ontwikkelen. IziPos is uitermate geschikt voor fastfood en eenvoudige retail winkels. Waarom weer een kassasysteem ontwikkelen? Er is momenteel veel aanbod in kassasystemen, vaak zijn het te dure oplossingen en heeft men de nodige opleidingen en instructies nodig om met het kassasysteem te kunnen werken. Als men kijk naar de huidige aanbod in deze kassamarkt is er een grote vraag naar een kassasysteem die eenvoudig te bedienen is maar tevens uitgebreide management informatie kan genereren.

Kassabeheer

Het kassabeheer programma kunt u per gebruiker toe kennen, het geeft toegang tot het beheer van alle bestanden die u in u kassasysteem gebruikt. U kunt op eenvoudige wijze artikelen, hoofdgroepen, grootboeken, gebruikers, scherm layouts, printers en rapportage bestanden wijzigen. IziPos heeft in het artikelbestand een krachtige tool gemaakt om in een paar eenvoudige handelingen een groep artikelen snel te kunnen wijzigen van prijs, groep, btw etc.

Dynamisch

De meeste kassasystemen zijn voorzien van een statische programma dat wil zeggen dat het beeldscherm indeling vast is gelegd en niet te wijzigen is. Het grote nadeel hiervan is dat de gebruiker van het kassasysteem te maken krijgt met een onoverzichtelijke gebruikers scherm en zijn er vaak overbodige functie toetsen aanwezig op het scherm. IziPos is het eerste kassasoftware pakket die geheel dynamisch is in te delen. De klant kan in overleg met de dealer op een eenvoudige manier zelf bepalen hoe het gebruikers scherm zal worden ingedeeld. Iedere functie toets en bonscherm kan op maat worden aangepast in grote, lettertype, kleur en zelfs een afbeelding is op de toets toe te voegen. Op deze manier kunt u voor iedere kassa gebruiker een eigen gebruikers scherm indelen.

Geinteresseerd geraakt?

Neem contact met ons op en een van onze collega's helpt u graag verder.