Vectron Pos Touch 12 II

Vectron
Scroll

Vectron Pos Touch 12 II

Kleine, robuuste touchkassa Deze is uitstekend geschikt, wanneer er slechts weinig ruimte beschikbaar is voor de kassaoplossing. De bediening van de robuuste POS Touch 12″ is eenvoudig en intuïtief en zijn gebruikersinterface kan naar wens worden vormgegeven. De krachtige kassasoftware biedt talloze functies die werkprocessen versnellen en vergemakkelijken.Voor kassaoplossingen op maat kan de software flexibel aan individuele specificaties worden aangepast. Zelfs bij een stroomuitval sluit de kassa veilig en zonder gegevensverliezen af. Kastelling en beheer van kassa’s in een netwerk kan centraal plaatsvinden, wat een uniforme database bij de minste onderhoudsinspanningen mogelijk maakt.

Kassasysteem voor alle eisen

Veel interfaces met hard- en software maken van de OS Touch 12 II een echte alleskunner. Betaalterminal, distributiesysteem, voorraadbeheer of personeelsplanning: met onze kassa’s hebt u alles bij de hand.

Comfortabel en bedrijfszeker

Dankzij krachtige software, een intuïtief gebruiksoppervlak inclusief swipefunctie en individuele programmering kunt u snel en comfortabel werken. Talrijke interfaces voor accessoires zoals scanner, kaartterminals en tapsystemen maken op maat gemaakte complete oplossingen mogelijk. Kwaliteitsvol materiaal en de afwezigheid van kwetsbare onderdelen zoals ventilator maken de hardware uiterst duurzaam en stevig. Bij wetswijzigingen, zoals nieuwe fiscale vereisten, worden software-updates aangeboden. Bij een stroomuitval blijven de kassa’s zonder gegevensverlies werken. Daarbij kunnen de gegevens regelmatig op een USB-stick worden opgeslagen.

Vectron back-office pakket

Alle Vectron kassasystemen kunnen worden gekoppeld aan de Vectron Commander 7 back-office pakket. Middels de Vectron Commander 7 heeft u volledige controle, beheer en overzicht van uw Vectron kassasysteem. Indien u reeds met een Vectron kassa werkt adviseren wij u zeker om deze Vectron Commander 7 aan te schaffen maak vrijblijvend een afspraak met een van onze specialisten.

Specificaties

 • 12,1 “inch Tft Lcd capacitief touchscreen monitor
 • Resolutie 800 x 600
 • 1 Gb interne geheugen en  8Gb flash geheugen
 • 10/100/1000 netwerk interface
 • 6 Seriële poorten
 • 8 Usb poorten
 • 2 Kassalade poorten
 • Sd-card slot
 • Sim-card slot
 • Hoogte inclusief voetstuk 308 x 390 x 270
 • Gewicht 9,3 kg

5 jaar garantie door de fabrikant

Vectron-kassasystemen zijn gemaakt voor de praktijk, voor veel jaren betrouwbare werking zonder uitval. De robuuste, stabiele constructie maakt de stevige Vectron POS kassasystemen ongevoelig tegen spatwater, stof en vettige vingers. Met onze vijf jaar garantie van de fabrikant speelt u op safe.
Horeca Kassasystemen

Geinteresseerd geraakt?

Neem contact met ons op en een van onze collega's helpt u graag verder.