Akas.nl

Vectron Pos Touch 14 Wide

Vectron
Scroll
Akas.nl / Vectron / Vectron Pos Touch 14 Wide

Vectron Pos Touch 14 II Wide

Ons professionele kassasysteem met widescreen: De POS Touch 14 II Wide is gebaseerd op het beproefde concept van de Vectron POS-Touch-kassa’s, overtuigt met een uitgebreide technische uitrusting en hoge functionaliteit in een nieuw design. Praktijkgerichte software en stevige behuizing zijn gecombineerd met een display grote 309 x 173 mm .

Widescreen om optimaal te werken

Ontdek alle belangrijke functies overzichtelijk op een scherm. Dankzij het grote display in het wide-formaat kunnen afzonderlijke functietoetsen en elke hoeveelheid artikelen naast elkaar staan. Net als bij alle kassasystemen van Vectron is de touchscreen van de POS Touch 14 Wide niet aan slijtage onderhevig en is het display door led-backlight uiterst stroombesparend.

Design gecombineerd met usabilty

De POS Touch 14 Wide overtuigt door zijn hoge gebruiksvriendelijkheid: individuele bedieningsinterface, touchscreen met swipefunctie en ontspiegeld display. En het bediendeslot kan helemaal naar uw voorkeur onder, boven, rechts of links worden aangebracht. 

Comfortabel en bedrijfszeker

<p
Dankzij krachtige software, een intuïtief gebruiksoppervlak inclusief swipefunctie en individuele programmering kunt u snel en comfortabel werken. Talrijke interfaces voor accessoires zoals scanner, kaartterminals en tapsystemen maken op maat gemaakte complete oplossingen mogelijk. Kwaliteitsvol materiaal en de afwezigheid van kwetsbare onderdelen zoals ventilator maken de hardware uiterst duurzaam en stevig. Bij wetswijzigingen, zoals nieuwe fiscale vereisten, worden software-updates aangeboden. Bij een stroomuitval blijven de kassa’s zonder gegevensverlies werken. Daarbij kunnen de gegevens regelmatig op een USB-stick worden opgeslagen.</p

Kassasysteem voor alle eisen

Veel interfaces met hard- en software maken van de OS Touch 14 Wide een echte alleskunner. Betaalterminal, distributiesysteem, voorraadbeheer of personeelsplanning: met onze kassa’s hebt u alles bij de hand. 

 • 14,1 “inch Tft Lcd capacitief touchscreen monitor
 • Resolutie 1366 x 768
 • 1 Gb interne geheugen en  8Gb flash geheugen
 • 10/100/1000 netwerk interface
 • 4 Seriële poorten
 • 4 Usb poorten
 • 1 Kassalade poort
 • Sd-card slot
 • Sim-card slot
 • Hoogte inclusief voetstuk 140 x  65 x 25
 • Gewicht 3,6 kg

5 jaar garantie door de fabrikant

 

Vectron-kassasystemen zijn gemaakt voor de praktijk, voor veel jaren betrouwbare werking zonder uitval. De robuuste, stabiele constructie maakt de stevige Vectron POS ongevoelig tegen spatwater, stof en vettige vingers. Met onze vijf jaar garantie van de fabrikant speelt u op safe.

Heeft u interesse?

Bent uw geinteresseerd geraakt in de mogelijkheden van deze kassa? Laat dan uw gegevens achter in het formulier en een van onze medewerkers neemt contact met u op.

  Chat openen