Akas.nl

Vectron Pos Touch II Wide

Vectron
Scroll
Akas.nl / Vectron / Vectron Pos Touch II Wide

Vectron Pos Touch II Wide

Ons professionele kassasysteem met widescreen: De POS Touch 15 II Wide is gebaseerd op het beproefde concept van de Vectron POS-Touch-kassa’s, overtuigt met een uitgebreide technische uitrusting en hoge functionaliteit in een nieuw design. Praktijkgerichte software en stevige behuizing zijn gecombineerd met een displaydiagonaal van 15,6″ in een modern 16:9-formaat .

Widescreen om optimaal te werken

Ontdek alle belangrijke functies overzichtelijk op een scherm. Dankzij het grote display in het wide-formaat kunnen afzonderlijke functietoetsen en elke hoeveelheid artikelen naast elkaar staan. Net als bij alle kassasystemen van Vectron is de touchscreen van de POS Touch 15 II Wide niet aan slijtage onderhevig en is het display door led-backlight uiterst stroombesparend.

Design gecombineerd met usability

De POS Touch 15 II Wide overtuigt door zijn hoge gebruiksvriendelijkheid: individuele bedieningsinterface, touchscreen met swipefunctie en ontspiegeld display. En het bediendeslot kan helemaal naar uw voorkeur onder, boven, rechts of links worden aangebracht.

Kassasysteem voor alle eisen

Veel interfaces met hard- en software maken van de POS Touch 15 II Wide een echte alleskunner. Betaalterminal, distributiesysteem, voorraadbeheer of personeelsplanning: met onze kassa’s hebt u alles bij de hand.

Comfortabel en bedrijfszeker

Dankzij krachtige software, een intuïtief gebruiksoppervlak inclusief swipefunctie en individuele programmering kunt u snel en comfortabel werken. Talrijke interfaces voor accessoires zoals scanner, kaartterminals en tapsystemen maken op maat gemaakte complete oplossingen mogelijk. Kwaliteitsvol materiaal en de afwezigheid van kwetsbare onderdelen zoals ventilator maken de hardware uiterst duurzaam en stevig. Bij wetswijzigingen, zoals nieuwe fiscale vereisten, worden software-updates aangeboden. Bij een stroomuitval blijven de kassa’s zonder gegevensverlies werken. Daarbij kunnen de gegevens regelmatig op een USB-stick worden opgeslagen

Vectron Back-office pakket

Alle Vectron kassasystemen kunnen worden gekoppeld aan de Vectron Commander 7 back-office pakket. Middels de Vectron Commander 7 heeft u volledige controle, beheer en overzicht van uw Vectron kassasysteem. Indien u reeds met een Vectron kassa werkt adviseren wij u zeker om deze Vectron Commander 7 aan te schaffen maak vrijblijvend een afspraak met een van onze specialisten.
 • 15,6 “inch Tft Lcd capacitief touchscreen monitor
 • Resolutie 1366 x 768
 • 1 Gb interne geheugen en  8Gb flash geheugen
 • 10/100/1000 netwerk interface
 • 6 Seriële poorten
 • 8 Usb poorten
 • 2 Kassalade poorten
 • Sd-card slot
 • Sim-card slot
 • Hoogte inclusief voetstuk 396 x 374 x 250
 • Gewicht 9,8 kg

Vectron-kassasystemen zijn gemaakt voor de praktijk, voor veel jaren betrouwbare werking zonder uitval. De robuuste, stabiele constructie maakt de stevige Vectron POS kassasystemen ongevoelig tegen spatwater, stof en vettige vingers. Met onze vijf jaar garantie van de fabrikant speelt u op safe.

Heeft u interesse?

Bent uw geinteresseerd geraakt in de mogelijkheden van deze kassa? Laat dan uw gegevens achter in het formulier en een van onze medewerkers neemt contact met u op.

  Chat openen