Akas.nl

Ordero QR Bestelapp

Momenteel hebben veel horeca bedrijven te maken met een groot personeel te kort. Laat jouw klanten zelf bestellen via de handige QR bestelapp van Ordero dit scheelt je een hoop handelingen en kan je met minder personeel toch je klanten snel bedienen. Deze QR bestelapp is tijdens Corona ontwikkeld om gasten zo snel mogelijk en hygiënisch te bedienen. 

De Ordero QR bestelapp is eenvoudig te installeren en kan je vrijwel binnen iedere horeca onderneming inzetten. De meeste QR bestelsystemen staan los van een kassasysteem. Waardoor het de nodige kosten meebrengt om binnen uw bedrijf te integreren.  

De QR bestelapp van Ordero maakt gebruikt van één database waardoor de bestelapp direct is gekoppeld met de kassasysteem van Ordero. Ordero gebruikt een centrale database zodat het systeem makkelijk is uit te breiden met andere features.  

Hoe werkt het?

QR bestellen met de Ordero bestelapp is eenvoudig en gebruiksvriendelijk. Uw gast scant een QR code en komt op uw online menukaart terecht. Op deze pagina kunt uw gast een bestelling plaatsen en zijn gewenste betaalmethode kiezen. Zodra de betaling is ontvangen wordt de bestelling verwerkt en kunt u de bestelling terug vinden in de kassa of keukenscherm.

Heeft u interesse?

Bent uw geinteresseerd geraakt in de mogelijkheden van deze QR bestelapp? Laat dan uw gegevens achter in het formulier en een van onze medewerkers neemt contact met u op.

    Chat openen