Akas.nl

branding door akas media

Akas ondersteund ondernemers bij het creeeren van een sterke brand identiteit.

Akas staat bekend om zijn uitstekende expertise in branding.

Toe aan een nieuwe logo? Gaat u een nieuw bedrijf starten? Wilt u advies over hoe u uw bedrijf moet positioneren? Bij Akas begrijpen we de cruciale rol van branding, merkstrategie, merkpositionering en logodesign bij het creëren van een sterke marktpresentie. Of u nu op zoek bent naar een frisse start met een nieuw bedrijf of uw huidige merk wilt versterken, onze deskundigheid en toewijding maken ons de ideale partner om uw visie tot leven te brengen. Wij helpen u graag bij het vormgeven van een merkidentiteit die opvalt en bijdraagt aan het succes van uw onderneming

Hoe wij werken

Branding door Akas.

Akas hanteert een unieke benadering bij het vormgeven van de identiteit van bedrijven. We beginnen met grondig onderzoek en strategische planning om uw unieke merkstrategie te bepalen. Vervolgens zetten onze ontwerpers zich in om visuele elementen te creëren die naadloos aansluiten bij uw merkstrategie, zoals logo’s, kleurenschema’s en grafische stijlen.

Nadat het ontwerp is goedgekeurd, helpen we bij de implementatie van uw nieuwe merkidentiteit in al uw communicatiekanalen. Dit zorgt voor een consistente merkervaring voor uw doelgroep. Bovendien blijven we na de lancering betrokken bij het monitoren en aanpassen van uw merk om ervoor te zorgen dat het relevant blijft en groeimogelijkheden benut. Onze aanpak bij Akas is op maat gemaakt om een merk te creëren dat opvalt en langdurige impact heeft.

Wat als u een Website laat maken door ons

Dit kunt u van ons verwachten.

1. Brainstromen

Akas begint met brainstormen om uw unieke merkstrategie te creëren, gevolgd door het ontwikkelen van visuele elementen die uw merk tot leven brengen.

2. Concepting

Na het brainstormen volgen bij Akas conceptontwikkeling, waarbij we ideeën omzetten in concrete merkstrategieën en ontwerpelementen.

3. Brandguide

Het eindresultaat van ons werk wordt aangeleverd in de vorm van een uitgebreide brandguide, waarmee u uw merk consistent en effectief kunt beheren en presenteren.

Deze bedrijven hebben door ons een logo laten ontwerpen

Deze bedrijven gingen jouw voor.

reviews

Lees succesverhalen van onze klanten.

Fijn bedrijf waar duidelijk gehoor wordt gegeven aan je wensen en persoonlijk word ingespeeld op waar de behoeftes liggen. Duidelijke communicatie en veel mogelijkheden. Echte aanrader.

Thijs S (restaurant Sky)

Heel erg tevreden over Nicky, die mijn site heeft gemaakt. Komt met goede ideeën, is proactief en altijd goed bereikbaar. Zal hem zeker aanraden!

Sven van S (Fysiothrapie 't Nieuwland)

Top service. Denken met je mee 🙌🏻

Lukki Jansen (Son of a Beach)

Akas Media heeft veel inzicht in het bouwen en onderhouden van jou webshop. Erg behulpzaam voor je vraagstukken en problemen.

F. C.

Eerlijk goede service!

H. Gewad (Da Mario)