Akas.nl

Tegenwoordig ziet u narrowcasting steeds meer in het straatbeeld. Denk hierbij aan winkels, fastfood keten, ziekenhuizen of op de werkvloer. Overal waar men informatie moet communiceren met de klant kiest men steeds vaker voor een narrowcasting oplossing. Hardware en software oplossingen om een narrowcasting systeem te realiseren worden gebruiksvriendelijker en voordeliger aan te schaffen. Organisaties van alle soorten en maten gebruiken narrowcasting om hun business doelen te realiseren.

Narrowcasting

Narrowcasting, digital signage, informatiescherm of digitaal menuscherm genoemd, ziet u steeds meer terug bij bedrijven. Het is een manier om uw klanten/bezoekers te informeren over de producten of diensten die u aanbiedt.

Akas media levert narrowcasting met een bijpassend management systeem zodat u alleen vanuit een punt kunt beheren en aansturen. Voor dit management systeem ontwerpt Akas media thema’s op maat.

nc_coffeekopie
nc_fastfood

Digitale menuschermen

Wilt u alleen uw menukaart tonen in uw vestiging? Naast het leveren van dynamische Narrowcasting systemen levert Akas media ook statische digitale menuschermen. 

Deze schermen worden geleverd met een op maat ontworpen thema. Akas media zet het ontwerp op een usb-stick en u kunt het ontworpen menu afspelen. Zo eenvoudig en snel kan het zijn!

Geinteresseerd geraakt?

Neem contact met ons op en een van onze collega's helpt u graag verder.
[instagram-feed]
Chat openen