Akas.nl

LIGHTSPEED RETAIL SERVICE

Optimaliseer jouw Lightspeed retail ervaring met de service van Akas.

Wij zijn specialist in het leveren van hoogwaardige Lightspeed service voor de retail.

Klaar om jouw retailbedrijf naar nieuwe hoogten te brengen? Ontdek vandaag nog de kracht van Lightspeed Retail en ervaar hoe onze service jou kan helpen om efficiënter te werken, de omzet te verhogen en de concurrentie voor te blijven. Neem contact met ons op voor een persoonlijke advies gesprek.

LIGHTSPEED RETAIL SERVICE Abbonement

Kies voor zekerheid en groei met een Akas service abbonement.

Een service abonnement bij Akas biedt meer dan alleen technische ondersteuning; het opent de deur naar een scala aan voordelen die jouw Lightspeed Retail ervaring naar nieuwe hoogtes tilt.

 • Prioritaire ondersteuning

  Snelle reactie op vragen en technische uitdagingen.

 • Software updates

  Altijd een systeem dat up to date is met de nieuwste functionaliteiten.

 • Gepersonaliseerde trainingsessies

  Wij trainen key players binnen de organisatie om optimaal gebruik te maken van Lightspeed retail.

 • Preventief onderhoud

  Voorkom potentiële problemen.

 • Rapportage optimalisatie

  Begeleiding bij het verkrijgen van de juiste inzichten uit de belangrijkste rapportages.

FaQ

Veel gestelde vragen.

Lightspeed Retail Service van Akas is een gespecialiseerde dienstverlening gericht op het optimaliseren van de Lightspeed Retail ervaring voor retailbedrijven. We streven ernaar om winkeliers te helpen efficiënter te werken, de omzet te verhogen en de concurrentie voor te blijven door middel van hoogwaardige service.

Het Lightspeed Retail Service Abonnement van Akas biedt meer dan alleen technische ondersteuning. Het omvat prioritaire ondersteuning, software-updates, gepersonaliseerde trainingsessies, preventief onderhoud en rapportage-optimalisatie om de algehele Lightspeed-ervaring te verbeteren.

Met prioritaire ondersteuning krijg je snel antwoord op vragen en technische uitdagingen. Dit zorgt ervoor dat eventuele problemen snel worden aangepakt, waardoor de continuïteit van jouw Lightspeed Retail-systeem wordt gewaarborgd.

Het Lightspeed Retail Service Abonnement omvat regelmatige software-updates, waardoor jouw systeem altijd is voorzien van de nieuwste functionaliteiten. Dit zorgt ervoor dat je profiteert van de meest recente verbeteringen en mogelijkheden van Lightspeed Retail.

Met gepersonaliseerde trainingsessies biedt Akas training aan key players binnen jouw organisatie. Dit zorgt ervoor dat jouw team optimaal gebruik kan maken van Lightspeed Retail, waardoor de efficiëntie en effectiviteit van het gebruik van het systeem worden gemaximaliseerd.

Preventief onderhoud helpt potentiële problemen te voorkomen voordat ze zich voordoen. Door regelmatig onderhoud te plegen, wordt de stabiliteit van jouw Lightspeed Retail-systeem gegarandeerd, waardoor ongeplande downtime wordt geminimaliseerd.

Rapportage-optimalisatie houdt in dat Akas begeleiding biedt bij het verkrijgen van de juiste inzichten uit de belangrijkste rapportages van Lightspeed Retail. Dit stelt jou in staat om data effectief te benutten voor het nemen van strategische beslissingen en het optimaliseren van bedrijfsprocessen.

Neem eenvoudig contact met ons op om een Lightspeed Retail Service Abonnement af te sluiten. We bespreken graag jouw specifieke behoeften en bieden een oplossing die aansluit bij de eisen van jouw retailbedrijf.

 

reviews

Lees succesverhalen van onze klanten.

Fijn bedrijf waar duidelijk gehoor wordt gegeven aan je wensen en persoonlijk word ingespeeld op waar de behoeftes liggen. Duidelijke communicatie en veel mogelijkheden. Echte aanrader.

Thijs S (restaurant Sky)

Heel erg tevreden over Nicky, die mijn site heeft gemaakt. Komt met goede ideeën, is proactief en altijd goed bereikbaar. Zal hem zeker aanraden!

Sven van S (Fysiothrapie 't Nieuwland)

Top service. Denken met je mee 🙌🏻

Lukki Jansen (Son of a Beach)

Akas Media heeft veel inzicht in het bouwen en onderhouden van jou webshop. Erg behulpzaam voor je vraagstukken en problemen.

F. C.

Eerlijk goede service!

H. Gewad (Da Mario)