Akas.nl

Pinautomaten SERVICE

Optimaliseer jouw betalingsverkeer met Pay. en de service van Akas.

Wij zijn specialist in het leveren van hoogwaardige Pay. service voor zowel horeca als retail.

Klaar om jouw betalingsverkeer te optimaliseren? Ontdek vandaag nog de kracht van Pay. en ervaar hoe onze service jou kan helpen om efficiënter te werken. Neem contact met ons op voor een persoonlijke advies gesprek.

Kassasystemen Horeca

PAY. SERVICE Abbonement

Kies voor zekerheid en groei met een Akas service abbonement.

Een service abbonement bij Akas biedt meer dan alleen technische ondersteuning; het opent de deur naar een scala aan voordelen die jouw Pay. ervaring naar nieuwe hoogten tilt.

 • Prioritaire ondersteuning

  Snelle reactie op vragen en technische uitdagingen.

 • Software updates

  Altijd een systeem dat up to date is met de nieuwste functionaliteiten.

 • Gepersonaliseerde trainingsessies

  Wij trainen key players binnen de organisatie om optimaal gebruik te maken van het Pay platform.

 • Preventief onderhoud

  Voorkom potentiële problemen.

 • Rapportage optimalisatie

  Begeleiding bij het verkrijgen van de juiste inzichten uit de belangrijkste rapportages.

FaQ

Veel gestelde vragen.

De Pinautomaten Service van Akas is gericht op het optimaliseren van het betalingsverkeer voor zowel horeca als retail. We zijn gespecialiseerd in het leveren van hoogwaardige Pay. service om bedrijven te helpen efficiënter te werken en het betalingsproces te verbeteren

Het Pay. Service Abonnement van Akas biedt meer dan alleen technische ondersteuning. Het opent de deur naar prioritaire ondersteuning, regelmatige software-updates, gepersonaliseerde trainingsessies, preventief onderhoud en rapportage-optimalisatie om de Pay. ervaring naar nieuwe hoogten te tillen.Prioritaire ondersteuning zorgt voor een snelle reactie op vragen en technische uitdagingen, waardoor eventuele problemen snel worden opgelost. Dit waarborgt de soepele werking van het betalingsverkeer en minimaliseert onderbrekingen.

Prioritaire ondersteuning zorgt voor een snelle reactie op vragen en technische uitdagingen, waardoor eventuele problemen snel worden opgelost. Dit waarborgt de soepele werking van het betalingsverkeer en minimaliseert onderbrekingen.

Het Pay. Service Abonnement omvat regelmatige software-updates, waardoor het pinautomatensysteem altijd is voorzien van de nieuwste functionaliteiten. Dit zorgt ervoor dat jouw bedrijf profiteert van de meest recente technologische ontwikkelingen op het gebied van betalingsverkeer.

Gepersonaliseerde trainingsessies bieden training aan key players binnen jouw organisatie. Dit zorgt ervoor dat jouw team optimaal gebruik kan maken van het Pay-platform, waardoor de efficiëntie en effectiviteit van het betalingsproces worden gemaximaliseerd.

Preventief onderhoud helpt potentiële problemen te voorkomen voordat ze zich voordoen. Door regelmatig onderhoud te plegen, wordt de stabiliteit van het pinautomatensysteem gegarandeerd, waardoor betalingsfouten en storingen worden geminimaliseerd.

Rapportage-optimalisatie betekent begeleiding bij het verkrijgen van de juiste inzichten uit de belangrijkste rapportages van het Pay-platform. Hierdoor kun je betalingsgegevens effectief benutten voor strategische besluitvorming en het verbeteren van jouw bedrijfsprocessen.

Neem eenvoudig contact met ons op een Pay. Service Abonnement af te sluiten. We bespreken graag jouw specifieke behoeften en bieden een oplossing die aansluit bij de eisen van jouw bedrijf en het betalingsverkeer.

reviews

Lees succesverhalen van onze klanten.

Fijn bedrijf waar duidelijk gehoor wordt gegeven aan je wensen en persoonlijk word ingespeeld op waar de behoeftes liggen. Duidelijke communicatie en veel mogelijkheden. Echte aanrader.

Thijs S (restaurant Sky)

Heel erg tevreden over Nicky, die mijn site heeft gemaakt. Komt met goede ideeën, is proactief en altijd goed bereikbaar. Zal hem zeker aanraden!

Sven van S (Fysiothrapie 't Nieuwland)

Top service. Denken met je mee 🙌🏻

Lukki Jansen (Son of a Beach)

Akas Media heeft veel inzicht in het bouwen en onderhouden van jou webshop. Erg behulpzaam voor je vraagstukken en problemen.

F. C.

Eerlijk goede service!

H. Gewad (Da Mario)
× Hoe kan ik je helpen?