Akas.nl

Vectron service

Vectron dealer en servicepunt vanaf het eerste uur.

Werk je momenteel met een Vectron kassasysteem of ben je op zoek naar een nieuwe Vectron kassasysteem ? Ben je niet tevreden over je huidige leverancier of moet je ineens je Vectron kassa vervangen voor een nieuw kassasysteem.

Akas kan je hiermee uitsteken mee helpen, wij verzorgen sinds 1990 de service, onderhoud en verkoop van Vectron kassasystemen. Vectron is wereldwijd marktleider in Eprom based kassasystemen. Met meer dan 250.000 verkochte kassasystemen behoort Vectron tot de grootste fabrikant van kassasystemen.

Vectron service Abbonement

Kies voor zekerheid en groei met een Akas service abbonement.

Een service abonnement bij Akas biedt meer dan alleen technische ondersteuning; het opent de deur naar een scala aan voordelen die jouw Vectron ervaring naar nieuwe hoogtes tilt.

 • Prioritaire ondersteuning

  Snelle reactie op vragen en technische uitdagingen.

 • Software updates

  Altijd een systeem dat up to date is met de nieuwste functionaliteiten.

 • Gepersonaliseerde trainingsessies

  Wij trainen key players binnen de organisatie om optimaal gebruik te maken van Vectron kassasystemen.

 • Preventief onderhoud

  Voorkom potentiële problemen.

 • Rapportage optimalisatie

  Begeleiding bij het verkrijgen van de juiste inzichten uit de belangrijkste rapportages.

FaQ

Veel gestelde vragen.

Je hebt de keuze gemaakt om door onze webspecialisten uit Arnhem een website te laten maken.
Wij beginnen het project met een kennismakingsgesprek waarbij wij het project aftrappen en eerst met elkaar kennis maken en gaan brainstormen. Tijdens dit gesprek bespreken wij de intentie, wensen en doelstellingen.

Vervolgens gaan wij aan de slag om deze wensen te vertalen naar een op maat gemaakt ontwerp of een demo. Zodra het ontwerp of demo klaar staat, presenteren wij het ontwerp of demo en daarop mag jij feedback geven. De feedback verwerken we zo snel mogelijk en dan beginnen we met de realisatiefase.

De realisatiefase duurt maximaal twee weken. 

Wij zijn één van de snellere webbouwers van Arnhem en omstreken, dit komt doordat ons team alleen bestaat uit specialisten (geen beginnende webbouwers of stagiaires). Wij streven erna om de website zo snel mogelijk op te leveren en dat kan vaak binnen een week gerealiseerd zijn.

reviews

Lees succesverhalen van onze klanten.

Fijn bedrijf waar duidelijk gehoor wordt gegeven aan je wensen en persoonlijk word ingespeeld op waar de behoeftes liggen. Duidelijke communicatie en veel mogelijkheden. Echte aanrader.

Thijs S (restaurant Sky)

Heel erg tevreden over Nicky, die mijn site heeft gemaakt. Komt met goede ideeën, is proactief en altijd goed bereikbaar. Zal hem zeker aanraden!

Sven van S (Fysiothrapie 't Nieuwland)

Top service. Denken met je mee 🙌🏻

Lukki Jansen (Son of a Beach)

Akas Media heeft veel inzicht in het bouwen en onderhouden van jou webshop. Erg behulpzaam voor je vraagstukken en problemen.

F. C.

Eerlijk goede service!

H. Gewad (Da Mario)
× Hoe kan ik je helpen?