Akas.nl

Webshop laten maken door akas

Geef uw bedrijf een boost met een Webshop van Akas media.

Wij zijn specialist in het realiseren van Webshops.

Op zoek naar een webshop die niet alleen visueel aantrekkelijk is, maar ook resulteert in indrukwekkende conversies? Akas biedt de oplossing. Met onze expertise in het ontwerpen en ontwikkelen van op maat gemaakte webshops, combineren we creativiteit met effectieve conversiestrategieën om uw online bedrijf te laten groeien.

website laten maken

Hoe wij werken

Over ons.

Bij Akas hanteren wij een doelgerichte aanpak voor het bouwen van webshops. Om uw webshop naadloos te laten aansluiten op uw bedrijf beginnen wij met een diepgaande analyse van uw behoeften en doelstellingen tijdens een van onze gesprekken. 

Zodra deze behoeftes en verwachtingen helder zijn beginnen onze webdesigners met het ontwerpen van de juiste look & feel en userflow. Terwijl onze webdevelopers de basis van de webshop programmeren. Deze twee elementen worden in een later stadium samengevoegd en resulteert in een gebruiksvriendelijke webshop die zowel qua design als functionaliteit uitblinkt.

Klaar om jouw online aanwezigheid te transformeren? Laten we samenwerken aan jouw succes. Neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvend gesprek!

Wat als u een Webshop laat maken door ons

Dit kunt u van ons verwachten.

1. Ontwerp

Zodra de realisatie van de nieuwe webshop gestart kan worden beginnen wij met een bepaalde strategie te bedenken hoe de gebruiker door de website moet navigeren (userflow) zodat de gestelde doelstellingen (KPI’s) behaald kunnen worden. Dit is de leidraad van het ontwerp!

2. Realisatie

Als het ontwerp door jou is goed gekeurd, dan beginnen wij met de bouw van de webshop. Om zeker te van te zijn dat u een goed presterende webshop krijgt opgeleverd werken bij alleen met de beste en laatste technieken op het gebied van WooCommerce, Shopify, Lightspeed en webdesign.

3. Service en onderhoud

De website is klaar om online te gaan en aan de wereld gepresenteerd te worden. Om de webshop zo goed mogelijk te laten presteren en de kwaliteit te waarborgen bieden wij service contracten aan. Mocht u een contract afnemen dan bent u altijd verzekerd van een goed presterende webshop!

Deze bedrijven hebben door ons een webshop laten maken

Deze bedrijven gingen jouw voor.

chicago-website

Chicago Club

Voor Chicago club uit Deventer hebben wij een WordPress website op maat gerealiseerd.

sushibyme website

Sushi by me

Voor Sushi by me uit Deventer hebben wij een WordPress website op maat gerealiseerd.

beautyspot paint arnhem

Paint the beautyspot

Voor Paint Beautyspot uit Arnhem hebben wij een WordPress website op maat gerealiseerd.

FaQ

Veel gestelde vragen.

Je hebt de keuze gemaakt om door onze webspecialisten uit Arnhem een website te laten maken.
Wij beginnen het project met een kennismakingsgesprek waarbij wij het project aftrappen en eerst met elkaar kennis maken en gaan brainstormen. Tijdens dit gesprek bespreken wij de intentie, wensen en doelstellingen.

Vervolgens gaan wij aan de slag om deze wensen te vertalen naar een op maat gemaakt ontwerp of een demo. Zodra het ontwerp of demo klaar staat, presenteren wij het ontwerp of demo en daarop mag jij feedback geven. De feedback verwerken we zo snel mogelijk en dan beginnen we met de realisatiefase.

De realisatiefase duurt maximaal twee weken. 

Wij zijn één van de snellere webbouwers van Arnhem en omstreken, dit komt doordat ons team alleen bestaat uit specialisten (geen beginnende webbouwers of stagiaires). Wij streven erna om de webshop zo snel mogelijk op te leveren en dat kan vaak binnen een week gerealiseerd zijn.

door ons een webshop laten maken?

Onze verschillende pakketten.

Thema pakket

Webshop o.b.v. thema

Op maat pakket

Webshop op maat

reviews

Lees succesverhalen van onze klanten.

Fijn bedrijf waar duidelijk gehoor wordt gegeven aan je wensen en persoonlijk word ingespeeld op waar de behoeftes liggen. Duidelijke communicatie en veel mogelijkheden. Echte aanrader.

Thijs S (restaurant Sky)

Heel erg tevreden over Nicky, die mijn site heeft gemaakt. Komt met goede ideeën, is proactief en altijd goed bereikbaar. Zal hem zeker aanraden!

Sven van S (Fysiothrapie 't Nieuwland)

Top service. Denken met je mee 🙌🏻

Lukki Jansen (Son of a Beach)

Akas Media heeft veel inzicht in het bouwen en onderhouden van jou webshop. Erg behulpzaam voor je vraagstukken en problemen.

F. C.

Eerlijk goede service!

H. Gewad (Da Mario)
× Hoe kan ik je helpen?