Akas.nl

Akas: Uw Officiële Pay. partner voor pinautomaten

Alles-in-één betaalprovider.

PAY.nl is een toonaangevende leverancier van pinautomaten samen met Pay. bieden wij betrouwbare en efficiënte oplossingen voor uw betalingsverwerking.

Behaal de beste online en in-store resultaten met een betaalervaring die naadloos aansluit op de wensen van je klant. Met Pay. bied je je klant altijd de beste en meest actuele betaalmethode. Daarnaast komen alle transacties snel en veilig samen op één plek: het Pay. platform.

Kies voor Akas en Pay. en optimaliseer je betaalervaring vandaag nog!

Meest gekozen

De mobiele pin terminal (A920)

Om in te stappen

De mobiele pin terminal (A77).

Geschikt voor de Retail

Yomani ML

FaQ

Veel gestelde vragen.

Je hebt de keuze gemaakt om door onze webspecialisten uit Arnhem een website te laten maken.
Wij beginnen het project met een kennismakingsgesprek waarbij wij het project aftrappen en eerst met elkaar kennis maken en gaan brainstormen. Tijdens dit gesprek bespreken wij de intentie, wensen en doelstellingen.

Vervolgens gaan wij aan de slag om deze wensen te vertalen naar een op maat gemaakt ontwerp of een demo. Zodra het ontwerp of demo klaar staat, presenteren wij het ontwerp of demo en daarop mag jij feedback geven. De feedback verwerken we zo snel mogelijk en dan beginnen we met de realisatiefase.

De realisatiefase duurt maximaal twee weken. 

Wij zijn één van de snellere webbouwers van Arnhem en omstreken, dit komt doordat ons team alleen bestaat uit specialisten (geen beginnende webbouwers of stagiaires). Wij streven erna om de website zo snel mogelijk op te leveren en dat kan vaak binnen een week gerealiseerd zijn.

reviews

Lees succesverhalen van onze klanten.

Fijn bedrijf waar duidelijk gehoor wordt gegeven aan je wensen en persoonlijk word ingespeeld op waar de behoeftes liggen. Duidelijke communicatie en veel mogelijkheden. Echte aanrader.

Thijs S (restaurant Sky)

Heel erg tevreden over Nicky, die mijn site heeft gemaakt. Komt met goede ideeën, is proactief en altijd goed bereikbaar. Zal hem zeker aanraden!

Sven van S (Fysiothrapie 't Nieuwland)

Top service. Denken met je mee 🙌🏻

Lukki Jansen (Son of a Beach)

Akas Media heeft veel inzicht in het bouwen en onderhouden van jou webshop. Erg behulpzaam voor je vraagstukken en problemen.

F. C.

Eerlijk goede service!

H. Gewad (Da Mario)
× Hoe kan ik je helpen?