Akas.nl

Kassasystemen voor elk type RETAIL onderneming

Een Kassasysteem kopen voor uw retail onderneming?

Wij zijn specialist in het leveren van Kassasystemen voor de Retail branche.

Wilt u een Kassa kopen voor uw Retail onderneming? dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij zijn ruim 30 jaar specialist in het leveren van Kassasystemen. Hierdoor hebben wij voor elke type Retail onderneming een aansluitende oplossing. 

ULTRASLANK ONTWERP EN SNEL VOOR UITZONDERLIJKE ERVARINGEN.

HP.

Zorgvuldig ontworpen om uw klantervaring te verbeteren en essentiële bedrijfsactiviteiten uit te voeren. Het combineert een slank maar duurzaam ontwerp met krachtige computers en een overvloed aan implementatie-opties, zodat u het kunt aanpassen aan uw specifieke behoeften.

HP Engage One

HP Engage One Pro

HP Kiosk

Software en servicepunt

Lightspeed retail.

De beste Retail ondernemingen vertrouwen op Lightspeed.

Manage je voorraad, je winkellocaties, webshop en teams op één platform met het gebruiksvriendelijke winkel kassasysteem van Lightspeed Retail.

FLEXIBEL EN SNELLE AANPASSINGSVERMOGEN, UITGEBREIDE MODULAIRE BASIS VOOR POS-COMPONENTEN.​

FEC.

De meest innovatieve en uitgebreide klantgerichte POS-systemen die bedrijven in staat stellen hun volledige potentieel te bereiken. Voortdurend state-of-the-art en toonaangevende technologie en consequent stabiele FEC-producten van hoge kwaliteit.

FEC 9745

FEC Mobile POS

FEC XELF

FaQ

Veel gestelde vragen.

Je maakt een afspraak met een van onze kassaspecialisten, vervolgens brengt onze specialist jullie huidige automatisering in kaart en geeft vervolgens advies met welke kassasysteem je de huidige automatisering kan versnellen en verbeteren.
Een normale levering duurt +/- 2 weken en in spoed gevallen kunnen we dit soms verkorten naar één week.

reviews

Lees succesverhalen van onze klanten.

Fijn bedrijf waar duidelijk gehoor wordt gegeven aan je wensen en persoonlijk word ingespeeld op waar de behoeftes liggen. Duidelijke communicatie en veel mogelijkheden. Echte aanrader.

Thijs S (restaurant Sky)

Heel erg tevreden over Nicky, die mijn site heeft gemaakt. Komt met goede ideeën, is proactief en altijd goed bereikbaar. Zal hem zeker aanraden!

Sven van S (Fysiothrapie 't Nieuwland)

Top service. Denken met je mee 🙌🏻

Lukki Jansen (Son of a Beach)

Akas Media heeft veel inzicht in het bouwen en onderhouden van jou webshop. Erg behulpzaam voor je vraagstukken en problemen.

F. C.

Eerlijk goede service!

H. Gewad (Da Mario)