Akas.nl

Kassasystemen Horeca.

Kassasystemen Horeca.

Wilt u kassasystemen kopen, vernieuwen of upgraden voor uw horeca onderneming? Bekijk ons aanbod aan betrouwbare kassasystemen voor de Horeca.

Akas is ruim 30 jaar specialist in het leveren van Kassasystemen aan Horeca. Hierdoor hebben wij voor elke type horeca onderneming een aansluitende oplossing. Scroll verder om onze volledige aanbod aan kassasystemen, handterminals en back-office voor de Horeca te bekijken.

Kassasystemen Horeca

Kassasystemen Horeca

Vectron is een toonaangevend merk in kassasystemen, bekend om zijn innovatieve technologie en betrouwbare prestaties. Het biedt geavanceerde oplossingen voor diverse bedrijven, van kleine lokale winkels tot grote horecagelegenheden, met een focus op gebruiksgemak, efficiëntie en flexibiliteit. Vectron streeft ernaar bedrijven te ondersteunen bij het optimaliseren van hun operationele processen en het bieden van een naadloze ervaring aan hun klanten.

Kassasystemen Horeca

De Vectron POS 7 is de snelste Vectron die momenteel leverbaar is.

Kassasystemen Horeca

Vectron POS 7 mini

De Vectron POS 7 mini is het compacte model afgeleid van de POS 7. 

Kassasystemen Horeca

Vectron POS Touch wide

Vectron POS Touch wide is een 14 inch breed model, ideaal voor instappers.

Kassasystemen Horeca

Vectron Handterminals

Vectron geniet een reputatie van betrouwbaarheid en stabiliteit in haar levering van producten voor de horeca. Voor de handterminals biedt Vectron twee oplossingen: een met volledige hardware van Vectron zelf of een app die draait op mobiele telefoons.

Het voordeel van de app is dat u kunt profiteren van lage instapkosten, maar aan de andere kant zit u vast aan abonnementskosten. Als u echter kiest voor een handterminal van Vectron, betaalt u eenmalig een bedrag en zijn er verder geen kosten aan verbonden.

horecakassystemen
vectron2

Back office

Kassagegevens goed gebruiken

Onze backoffice-software haalt het beste uit uw Vectron-kassasysteem.
Met de Vectron-Backoffice-oplossingen ‘Commander’, ‘Journal Tool’ en ‘Contacts’ gebruikt u de gegevens die op het point of sale zijn aangemaakt als business-booster, onderbouwt u management-beslissingen en brengt u efficiëntie en effectiviteit in uw kassanetwerk. Op basis van zo’n 30 jaar ervaring op het gebied van digitale kassa-oplossingen hebben wij voor de gegevensstroom tussen kassa en administratie een betrouwbaar, stevig en gebruiksvriendelijk softwarelandschap opgezet voor de gedeeltelijk automatische gegevensanalyse en de boekhouding.

Kassasystemen Horeca

Ontdek de veelzijdigheid van Vectron voor uw kassaoplossingen. Breid uw systeem uit met Handterminals en profiteer van het geavanceerde Back-office pakket, myVectron. Bovendien bieden wij naadloze integraties met toonaangevende oplossingen van derden, waaronder Jamezz QR-bestellingen, boekhoudpakketkoppelingen, Tap-koppelingen en keukenschermen. Optimaliseer uw kassasysteem met Vectron en verbeter de efficiëntie van uw bedrijf.

De mobiele kassa VECTRON POS M4 Pay is uitgerust voor alle uitdagingen in de horeca, zo kunt u hiermee bestellen en betalen. 

Vectron MobileApp

De MobileApp dient als aanvulling op uw stationaire kassa en zorgt dat u makkelijk en snel kunt bedienen en afrekenen aan tafel.

MyVectron

De digitale myVectron-pakketten geven digitale zekerheid op alle niveaus: softwaretechnisch en boekhoudtechnisch. Uw cloudoplossing op maat.

FaQ

Veel gestelde vragen.

Kassa’s van Vectron onderscheiden zich door een modern design, eenvoudige bediening, betrouwbaarheid, storingsvrije werking en flexibiliteit. Bovendien kunnen onze kassasystemen worden aangepast aan de individuele behoeften van onze klanten. Talrijke hard- en software-interfaces breiden de mogelijkheden van onze klanten uit.
Kassasystemen van Vectron zijn vooral ontwikkeld voor horeca ondernemingen, hotels en bakkerijen.
Kassa’s van Vectron zijn high-endproducten met een enorm lange levensduur. Deze lange levensduur is te danken aan hun hoge kwaliteit en robuustheid.
Ja, dat kan! Met onze kassasoftware POS PC wordt uw computer een volledige registratiekassa met uitgebreide functies en talrijke interfaces. De installatie gebeurt eenvoudig en snel.

Ja, er zit vijf jaar garantie op de Vectron kassasystemen.

Ja, wij bieden telefonisch of remote service op werkdagen van 09:00 tot 18:00 uur. Mocht u uitgebreidere service willen dan adviseren wij om ons extra service contract af te sluiten. Als jij een extra service contract heeft staan wij 24/7 klaar voor jou.

Nadat je een afspraak hebt gemaakt met een van onze kassaspecialisten, brengt deze expert jullie huidige automatisering in kaart. Vervolgens wordt er advies gegeven over welk kassasysteem het beste past om de huidige automatisering te versnellen en te verbeteren.

Een standaard levering duurt meestal ongeveer twee weken, maar in dringende gevallen kunnen we dit soms verkorten tot één week.

reviews

Lees succesverhalen van onze klanten.

Fijn bedrijf waar duidelijk gehoor wordt gegeven aan je wensen en persoonlijk word ingespeeld op waar de behoeftes liggen. Duidelijke communicatie en veel mogelijkheden. Echte aanrader.

Thijs S (restaurant Sky)

Heel erg tevreden over Nicky, die mijn site heeft gemaakt. Komt met goede ideeën, is proactief en altijd goed bereikbaar. Zal hem zeker aanraden!

Sven van S (Fysiothrapie 't Nieuwland)

Top service. Denken met je mee 🙌🏻

Lukki Jansen (Son of a Beach)

Akas Media heeft veel inzicht in het bouwen en onderhouden van jou webshop. Erg behulpzaam voor je vraagstukken en problemen.

F. C.

Eerlijk goede service!

H. Gewad (Da Mario)
× Hoe kan ik je helpen?