Akas.nl

Ons aanbod

Kassasystemen.

Wilt u kassasystemen kopen, vernieuwen of upgraden voor uw onderneming? Bekijk ons aanbod aan betrouwbare kassasystemen voor iedere onderneming.

Akas is ruim 30 jaar specialist in het leveren van kassasystemen aan verschillende soorten ondernemingen. Hierdoor hebben wij voor elke soort onderneming een aansluitende oplossing. Scroll verder om onze volledige aanbod aan kassasystemen, handterminals en back-office te bekijken.

Horeca kassasystemen

Ons Aanbod kassasystemen voor

Horeca.

Vectron kassasystemen zijn de meest gebruikte in de horeca dankzij hun betrouwbaarheid, stabiliteit en hoge kwaliteit. Deze systemen, vervaardigd met hoogwaardige materialen, bieden een gebruiksvriendelijke interface en flexibele functionaliteiten, waardoor ze perfect zijn voor elk type horecazaak. 

Met Vectron kunt u rekenen op snelle en efficiënte transacties, uitgebreide rapportagemogelijkheden en naadloze integratie met bestaande systemen, wat resulteert in verbeterde klanttevredenheid en operationele efficiëntie.

De Vectron kassasystemen zijn uit te breiden met diverse opties zoals handterminals, keukenschermen (KDS), QR-bestellen en een eigen bestelsite. Hierdoor kunt u uw horecazaak efficiënter en klantvriendelijker maken, door bestellingen sneller te verwerken en beter te beheren.

ONS AANBOD KASSASYSTEMEN VOOR

Fastfood.

Heb je een broodjeszaak, snackbar, pizzeria of een andere fastfoodformule? Dan hebben wij de perfecte kassasystemen voor jou! Ons uitgebreide aanbod biedt oplossingen die speciaal zijn ontworpen om de efficiëntie en snelheid van jouw fastfoodbedrijf te optimaliseren. 

Met onze systemen kun je eenvoudig bestellingen verwerken, betalingen beheren en je klanten sneller bedienen. Vertrouw op onze expertise om jouw onderneming naar een hoger niveau te tillen met de beste kassasystemen in de markt.

Voor de fastfoodbranche bieden wij zowel moderne cloud-kassasystemen als traditionele lokale kassasystemen. Deze systemen zijn volledig uitbreidbaar met handige opties zoals handterminals, keukenschermen (KDS), QR-bestellen, kiosks en een eigen bestelsite. Hierdoor kun je bestellingen efficiënt verwerken en je klanten sneller en beter bedienen. Met onze flexibele kassasystemen optimaliseer je de workflow in jouw fastfoodbedrijf, van de keuken tot de kassa.

fastfood kassasystemen
retail kassasystemen

ONS AANBOD KASSASYSTEMEN VOOR​

Retail.

Voor de retailbranche hebben wij een uitgebreid aanbod samengesteld van zowel online als offline kassasystemen. Of je nu een fysieke winkel hebt, een webshop beheert, of beide combineert, wij bieden oplossingen die naadloos aansluiten op jouw behoeften. 

Onze kassasystemen zijn flexibel en uitbreidbaar, met functies zoals voorraadbeheer, klantloyaliteitssystemen en geavanceerde rapportagemogelijkheden. Verbeter de efficiëntie van je retailoperaties en bied een naadloze winkelervaring aan je klanten met onze geavanceerde retailkassasystemen.

Wij leveren offline kassasystemen van Vectron, die op Eprom gebaseerd zijn. Onze online oplossingen van Lightspeed zijn device-onafhankelijk, waardoor je altijd en overal toegang hebt tot je kassa.