Akas.nl

drukwerk door akas laten ontwerpen

Geef uw bedrijf offline een boost door drukwerk in te zetten.

Wij leveren hoogwaardige ontwerpen voor uw drukwerk.

Akas ontwerpt diverse drukwerkmaterialen zoals flyers, visitekaarten, menukaarten en briefpapier. Onze creatieve ontwerpen zorgen voor duidelijke communicatie. Deze materialen zijn essentieel om uw bedrijf professioneel te presenteren aan klanten en partners.

Hoe wij werken

Over ons.

Ons proces begint met een onderzoek en het verzamelen van informatie over uw merk, boodschap en specifieke behoeften. We luisteren naar uw wensen en ambities en vertalen die in concrete concepten. Dit stelt ons in staat om de juiste visuele en tekstuele elementen te kiezen die naadloos aansluiten bij uw merkidentiteit en de beoogde boodschap overbrengen. We brainstormen en creëren concepten die niet alleen esthetisch aantrekkelijk zijn, maar ook functioneel, effectief en in lijn met uw zakelijke doelen.

Met een duidelijk concept in gedachten, zetten onze getalenteerde ontwerpers hun creatieve vaardigheden in om het drukwerk tot leven te brengen. We zorgen voor een optimale lay-out, selecteren de juiste kleurenpaletten en grafische elementen, en kiezen zorgvuldig de typografie die past bij de boodschap. Tijdens dit proces houden we rekening met elk detail, van de keuze van afbeeldingen tot de plaatsing van tekst en logo’s.

Wat als u drukwerk laat maken door ons

Dit kunt u van ons verwachten.

1. Brainstromen

Bij Akas hechten we veel waarde aan samenwerking met onze klanten. Ons proces start met een brainstormsessie om uw visie en doelen te begrijpen. Hierdoor kunnen we creatieve concepten ontwikkelen die naadloos aansluiten bij uw merkidentiteit en communicatiedoelen.

2. Concepting

Na de brainstormsessie bieden we verschillende concepten waaruit de klant kan kiezen. Dit betrekt de klant actief bij het proces en zorgt voor een eindresultaat dat aan hun verwachtingen voldoet.

3. Oplevering

Na goedkeuring van het concept, voltooien we het ontwerp en sturen het naar de drukkerij. Waar het ontwerp tot leven wordt gebracht en geprint wordt op hoogwaardige materialen.

Deze bedrijven hebben door ons drukwerk laten maken

Deze bedrijven gingen jouw voor.

reviews

Lees succesverhalen van onze klanten.

Fijn bedrijf waar duidelijk gehoor wordt gegeven aan je wensen en persoonlijk word ingespeeld op waar de behoeftes liggen. Duidelijke communicatie en veel mogelijkheden. Echte aanrader.

Thijs S (restaurant Sky)

Heel erg tevreden over Nicky, die mijn site heeft gemaakt. Komt met goede ideeën, is proactief en altijd goed bereikbaar. Zal hem zeker aanraden!

Sven van S (Fysiothrapie 't Nieuwland)

Top service. Denken met je mee 🙌🏻

Lukki Jansen (Son of a Beach)

Akas Media heeft veel inzicht in het bouwen en onderhouden van jou webshop. Erg behulpzaam voor je vraagstukken en problemen.

F. C.

Eerlijk goede service!

H. Gewad (Da Mario)
× Hoe kan ik je helpen?