Akas media helpt bedrijven met het branden of re-branden van hun identiteit. Past de positionering van uw bedrijf wel bij de markt? Sluit het imago van het bedrijf wel aan op de diensten van uw bedrijf?  Akas media heeft als doel bedrijven/organisaties te helpen met het bepalen van een identiteit. Een indentiteit voor een merk of bedrijf dat landelijk of lokaal niet is weg te denken, is een punt waar Akas media elke opdracht opnieuw weer naar streeft.

Branding

Door de snelle economische, technische en sociale veranderingen in het bedrijfsleven is branding een belangrijk begrip aan het worden. Branding is het creëren en managen van een ijzersterk imago/merk en checken of de huidige businessmodel nog kan worden toegepast in de markt.

Door de ontwikkelingen in ICT, internet, digitale media zijn er eindeloze mogelijkheden om een merk goed in de markt te brengen/houden.

Een identiteit, een merk en een beleving creëren waar de klant niet om heen kan is waar Akas media zich op focust tijdens het branden of re-branden van een bedrijf. 

116270946_2675798966041255_5346051385747768909_o

Drukwerk

Branding is geen functie om dit ‘even erbij te doen’. Akas is er dagelijks mee bezig met doorlopende processen analyseren, bedenken, realiseren, activeren en optimaliseren. 

Een huisstijl is onmisbaar voor een bedrijf. Het zegt iets over wat het bedrijf wilt uitstralen naar de doelgroep toe. Daarnaast is een huisstijl is de eerste vertaling vanuit de branding naar de identiteit van het bedrijf. Het is meer dan het logo uitsmeren op briefpapier. Akas media geeft advies over waar het huisstijl op gecommuniceerd zou moeten worden bijv.: Envelop, flyer, visitekaart, emailhandschrift of social media.

 

Geinteresseerd geraakt?

Neem contact met ons op en een van onze collega's helpt u graag verder.