Akas.nl

Google mijn bedrijf door Akas

Online beter gevonden worden door google mijn bedrijf.

Hulp nodig bij het instellen van jouw google producten?

Google Mijn Bedrijf is een krachtige tool voor bedrijven om hun online aanwezigheid te versterken en lokaal gevonden te worden. Met de juiste optimalisatie van deze vermelding kunnen bedrijven hun zichtbaarheid vergroten, klanten aantrekken en vertrouwen opbouwen. Ontdek hoe het instellen en beheren van Google Mijn Bedrijf kan bijdragen aan het succes van uw bedrijf.

Hoe wij werken

Werkwijze.

Onze aanpak voor het instellen van uw Google Mijn Bedrijf-vermelding begint met een grondige analyse van uw bedrijfsinformatie. We zorgen ervoor dat alle details, zoals uw bedrijfsnaam, adres en openingstijden, nauwkeurig zijn ingevuld. Daarna voegen we aantrekkelijke foto’s en video’s toe om uw merk visueel te versterken en uw doelgroep te overtuigen.

Na het inrichten van de basisinformatie, concentreren we ons op SEO-optimalisatie. We integreren relevante zoekwoorden in uw GMB-vermelding om ervoor te zorgen dat uw bedrijf gemakkelijk wordt gevonden in lokale zoekopdrachten. Bovendien adviseren we over het beheren van beoordelingen, het plaatsen van regelmatige updates en het verstrekken van nauwkeurige kaartinformatie. Het resultaat? Een geoptimaliseerde GMB-vermelding die klanten aantrekt en uw online zichtbaarheid vergroot.

reviews

Lees succesverhalen van onze klanten.

Fijn bedrijf waar duidelijk gehoor wordt gegeven aan je wensen en persoonlijk word ingespeeld op waar de behoeftes liggen. Duidelijke communicatie en veel mogelijkheden. Echte aanrader.

Thijs S (restaurant Sky)

Heel erg tevreden over Nicky, die mijn site heeft gemaakt. Komt met goede ideeën, is proactief en altijd goed bereikbaar. Zal hem zeker aanraden!

Sven van S (Fysiothrapie 't Nieuwland)

Top service. Denken met je mee 🙌🏻

Lukki Jansen (Son of a Beach)

Akas Media heeft veel inzicht in het bouwen en onderhouden van jou webshop. Erg behulpzaam voor je vraagstukken en problemen.

F. C.

Eerlijk goede service!

H. Gewad (Da Mario)
× Hoe kan ik je helpen?