Akas.nl

SEO optimaliseren door AKAS

Beter vindbaar en zichtbaar in google.

Wij zijn gespecialiseerd in het optimaliseren van SEO (search engine optimalisation). 

Akas is niet alleen bedreven in het optimaliseren van Google Mijn Bedrijf, maar ook een vooraanstaande specialist in SEO. Onze uitgebreide expertise in Search Engine Optimization stelt bedrijven in staat om hun online aanwezigheid te maximaliseren door hogere zoekmachine rangschikkingen te behalen. Ontdek hoe Akas uw bedrijf kan helpen om niet alleen beter vindbaar te zijn in lokale zoekopdrachten, maar ook om een grotere online zichtbaarheid te bereiken door middel van doeltreffende SEO-strategieën.

Hoe wij werken

Onze werkwijze.

Bij Akas begint onze SEO-optimalisatiewerkwijze met een diepgaande analyse van uw website en online aanwezigheid. We identificeren kritieke optimalisatiekansen en voeren grondig zoekwoordonderzoek uit om de meest relevante zoektermen voor uw bedrijf te bepalen. Vervolgens passen we on-page optimalisatie toe, waarbij we de structuur, inhoud en meta-tags van uw website verfijnen om zoekmachines een duidelijk beeld te geven van waar uw bedrijf over gaat.

Daarna richten we ons op off-page optimalisatie door het opbouwen van kwalitatieve backlinks en het bevorderen van uw online aanwezigheid via contentmarketing en sociale media. We houden voortdurend de prestaties van uw website in de gaten met behulp van geavanceerde analytics en tools, waardoor we onze strategie voortdurend kunnen bijsturen en verbeteren. Het resultaat is een sterkere online aanwezigheid, hogere zoekmachine rangschikkingen en meer organisch verkeer, wat uiteindelijk leidt tot groter succes voor uw bedrijf.

SEO optimaliseren?

Onze verschillende pakketten.

Start

€ 249,-
€ 299,-

Basis

€ 499,-
€ 599,-

Plus

€ 749,-
€ 899,-

Custom

€ ,-
op aanvraag

reviews

Lees succesverhalen van onze klanten.

Fijn bedrijf waar duidelijk gehoor wordt gegeven aan je wensen en persoonlijk word ingespeeld op waar de behoeftes liggen. Duidelijke communicatie en veel mogelijkheden. Echte aanrader.

Thijs S (restaurant Sky)

Heel erg tevreden over Nicky, die mijn site heeft gemaakt. Komt met goede ideeën, is proactief en altijd goed bereikbaar. Zal hem zeker aanraden!

Sven van S (Fysiothrapie 't Nieuwland)

Top service. Denken met je mee 🙌🏻

Lukki Jansen (Son of a Beach)

Akas Media heeft veel inzicht in het bouwen en onderhouden van jou webshop. Erg behulpzaam voor je vraagstukken en problemen.

F. C.

Eerlijk goede service!

H. Gewad (Da Mario)
× Hoe kan ik je helpen?