Akas.nl

Vectron

POS 7

Onze nieuwe generatie flexibele high-end-kassa’s

De nieuwe hardware heeft een innovatief modulair concept waardoor u het op de meest uiteenlopende manieren kunt instellen en kunt aanpassen op alle wensen. De hoogwaardige componenten maken het kassasysteem uiterst betrouwbaar en zorgen dat het lang meegaat. Daarnaast heeft het systeem een mooi en functioneel design.

Kassasystemen Horeca

Over POS 7

Modulair concept

De systeembox is eenvoudig los te maken van de rest van de hardware, zodat u hem bijvoorbeeld onder de toonbank kunt hangen. Dat maakt het kabelmanagement makkelijker en biedt mogelijkheden voor zuil- en wandmontage. 

Het extra brede scherm biedt ruimte voor een groot aantal functies – in één oogopslag. Het capacitieve glazen touchscreen bespaart stroom, is slijtvast en heeft een swipefunctie. De flexibele, krachtige software is op maat in te stellen en te programmeren, en het ergonomische design en het touchscreen maken de bediening uiterst comfortabel. Ook kunt u allerlei nuttige brancheprogramma’s en randapparatuur op de POS 7 aansluiten voor een optimale workflow.

reviews

Lees succesverhalen van onze klanten.

Fijn bedrijf waar duidelijk gehoor wordt gegeven aan je wensen en persoonlijk word ingespeeld op waar de behoeftes liggen. Duidelijke communicatie en veel mogelijkheden. Echte aanrader.

Thijs S (restaurant Sky)

Heel erg tevreden over Nicky, die mijn site heeft gemaakt. Komt met goede ideeën, is proactief en altijd goed bereikbaar. Zal hem zeker aanraden!

Sven van S (Fysiothrapie 't Nieuwland)

Top service. Denken met je mee 🙌🏻

Lukki Jansen (Son of a Beach)

Akas Media heeft veel inzicht in het bouwen en onderhouden van jou webshop. Erg behulpzaam voor je vraagstukken en problemen.

F. C.

Eerlijk goede service!

H. Gewad (Da Mario)

Ons Assortiment

Overige Kassasystemen.

Kassasystemen Horeca

Vectron Pos7

De Vectron Pos7 is de snelste  Vectron die momenteel leverbaar is.

Kassasystemen Horeca

POS Touch 14 Wide

De POS Touch 15 II Wide is gebaseerd op het beproefde concept van de Vectron POS-Touch-kassa’s.

Kassasystemen Horeca

Vectron PosTouch

Vectron POS Touch PCT 15II is met een krasvast en slijtagevrij capacitief glazen touchscreen uitgerust.

× Hoe kan ik je helpen?