Izipos

Samenwerking Mkb:

IziPos software is ontwikkeld door een team van ervaren kassaspecialisten in samenwerking met een aantal horeca en retail bedrijven met als doel een eenvoudig en dynamische kassasysteem softwarepakket te ontwikkelen. Waarom weer een kassasysteem ontwikkelen? Er is momenteel veel aanbod in kassasystemen, vaak zijn het te dure oplossingen en heeft men de nodige opleidingen en instructies nodig om met het kassasysteem te kunnen werken. Als men kijk naar de huidige aanbod in deze kassamarkt is er een grote vraag naar een kassasysteem die eenvoudig te bedienen is maar tevens uitgebreide management informatie kan genereren.

Kassabeheer:

Het kassabeheer programma kunt u per gebruiker toe kennen, het geeft toegang tot het beheer van alle bestanden die u in u kassasysteem gebruikt. U kunt op eenvoudige wijze artikelen, hoofdgroepen, grootboeken, gebruikers,

Scherm layouts, printers en rapportage bestanden wijzigen. IziPos heeft in het artikelbestand een krachtige tool gemaakt om in een paar eenvoudige handelingen een groep artikelen snel te kunnen wijzigen van prijs, groep, btw etc...

Bestanden importeren en exporteren:

Artikel en omzetgegevens kunt u importeren en exporteren naar Ascii, Excel, Csv, Acces en Dbase.

IziPos werkt volledig Touchscreen:

IziPos is een volledig touchscreen gestuurde softwarepakket, dit betekend voor u dat er geen externe muis of toetsenbord nodig is om met IziPos te kunnen werken, dat bespaart u extra ruimte op u toonbank en eventuele storingen op muizen en toetsenborden behoren tot het verleden.

Dynamische software, U bepaald uw gebruikersscherm:

De meeste kassasystemen zijn voorzien van een statische programma dat wil zeggen dat het beeldscherm indeling vast is gelegd en niet te wijzigen is. Het grote nadeel hiervan is dat de gebruiker van het kassasysteem te maken krijgt met een onoverzichtelijke gebruikers scherm en zijn er vaak overbodige functie toetsen aanwezig op het scherm.

IziPos is het eerste kassasoftware pakket die geheel dynamisch is in te delen. De klant kan in overleg met de dealer op een eenvoudige manier zelf bepalen hoe het gebruikers scherm zal worden ingedeeld. Iedere functie toets en bonscherm kan op maat worden aangepast in grote, lettertype, kleur en zelfs een afbeelding is op de toets toe te voegen. Op deze manier kunt u voor iedere kassa gebruiker een eigen gebruikers scherm indelen.

Dynamische kassabon afdruk:

Binnen IziPos kunt u geheel zelf uw bon layout aanpassen zoals u dat wilt. Met of zonder een grafische logo, het betaalde bedrag groot of klein en met of zonder btw afdruk etc... Het zelfs mogelijk om een 2e artikel omschrijving mee te laten printen vb. in het chinees of een andere taal. U kunt zelfs de klantenbon na sturen met behulp van Email.