Akas.nl

Vectron Pos Touch 15 II

Vectron
Scroll
Akas.nl / Vectron / Vectron Pos Touch 15 II

Vectron Pos Touch 15 II

Het elegante kassasysteem Vectron POS Touch PCT 15II is met een krasvast en slijtagevrij capacitief glazen touchscreen uitgerust. De betrouwbare POS Touch PCT is daardoor zo robuust en Zijn krachtige en technologisch geavanceerde kassasoftware beschikt over talloze uitgerijpte functies die werkprocessen versnellen, veilig maken en controlling vergemakkelijken. Voor kassaoplossingen op maat kan de software flexibel aan individuele specificaties worden aangepast. De bediening van de kassa’s is eenvoudig en intuïtief. .

Veel interfaces met hard- en software maken van de OS Touch 12 II een echte alleskunner. Betaalterminal, distributiesysteem, voorraadbeheer of personeelsplanning: met onze kassa’s hebt u alles bij de hand.

Design

 

Comfortabel en bedrijfszeker​


Dankzij krachtige software, een intuïtief gebruiksoppervlak inclusief swipefunctie en individuele programmering kunt u snel en comfortabel werken. Talrijke interfaces voor accessoires zoals scanner, kaartterminals en tapsystemen maken op maat gemaakte complete oplossingen mogelijk. Kwaliteitsvol materiaal en de afwezigheid van kwetsbare onderdelen zoals ventilator maken de hardware uiterst duurzaam en stevig. Bij wetswijzigingen, zoals nieuwe fiscale vereisten, worden software-updates aangeboden. Bij een stroomuitval blijven de kassa’s zonder gegevensverlies werken. Daarbij kunnen de gegevens regelmatig op een USB-stick worden opgeslagen.

Vectron Back-office pakket​

Alle Vectron kassasystemen kunnen worden gekoppeld aan de Vectron Commander 7 back-office pakket. Middels de Vectron Commander 7 heeft u volledige controle, beheer en overzicht van uw Vectron kassasysteem. Indien u reeds met een Vectron kassa werkt adviseren wij u zeker om deze Vectron Commander 7 aan te schaffen maak vrijblijvend een afspraak met een van onze specialisten.

 • 15 “inch Tft Lcd capacitief touchscreen monitor
 • Resolutie 1024 x 768
 • 1 Gb interne geheugen en  8Gb flash geheugen
 • 10/100/1000 netwerk interface
 • 6 Seriële poorten
 • 8 Usb poorten
 • 2 Kassalade poorten
 • Sd-card slot
 • Sim-card slot
 • Hoogte inclusief voetstuk 365 x 440 x 270
 • Gewicht 12,5 kg

Vectron-kassasystemen zijn gemaakt voor de praktijk, voor veel jaren betrouwbare werking zonder uitval. De robuuste, stabiele constructie maakt de stevige Vectron POS kassasystemen ongevoelig tegen spatwater, stof en vettige vingers. Met onze vijf jaar garantie van de fabrikant speelt u op safe.

Heeft u interesse?

Bent uw geinteresseerd geraakt in de mogelijkheden van deze kassa? Laat dan uw gegevens achter in het formulier en een van onze medewerkers neemt contact met u op.

  Chat openen