Vectron Commander Back-office

Vectron
Scroll

Vectron Commander

De centrale communicatiesoftware

De Vectron Commander is de centrale communicatiesoftware voor alle kassasystemen van Vectron. Deze verbindt het hoofdkantoor van het bedrijf met alle filiaalkassa’s en is bestemd voor vereenvoudigd gegevensonderhoud, geautomatiseerde gegevensoverdracht, alsmede gegevensanalyse. De software biedt uitgebreide informatie bij minimale inspanning. Wijzigingen in de artikelgegevens worden op een comfortabele wijze op de centrale pc doorgevoerd en kunnen naar een individuele kassa, maar ook naar iedere gewenste groep kassa’s worden overgedragen. Dat waarborgt een uniform gegevensbestand voor alle kassasystemen met de minste onderhoudsinspanningen.

Praktische gegevensoverdracht

De optionele Commander-software stuurt op vast ingestelde tijden – ook meermaals per dag – automatisch de gegevens vanuit de kassa’s naar de centrale PC en stelt ze daar beschikbaar aan backoffice-programma’s, bijvoorbeeld speciale bakkerij- of horecasoftware. Bediener-, artikel- en prijsgegevens worden slechts één keer – naar keuze op een kassa of op de PC – geregistreerd. Vervolgens kunt u deze met behulp van de Commander software naar een willekeurig aantal kassa’s overdragen of voor verschillende filialen individueel instellen. Alternatief kan het complete basisgegevensbeheer in nageschakelde backoffice-software worden gedaan. En zelfs tijdens de gegevensoverdracht kan er op de kassa’s gewoon worden doorgewerkt.

Berichtensysteem

Via de communicatiesoftware Vectron Commander kunnen berichten naar andere aangesloten Vectron-kassasystemen worden verzonden. De berichten kunnen naar keuze worden verzonden naar individuele kassa’s of bediendes, naar meerdere of naar alle kassa’s resp. bediendes in het netwerk. Afhankelijk van de instelling worden de berichten direct bij ontvangst in de kassa weergegeven, of worden ze opgeslagen om op een later tijdstip te worden opgeroepen. Indien gewenst, kunnen ze ook worden afgedrukt. Deze handige functie bespaart veel tijd. In plaats van alle filialen afzonderlijk te bellen kunnen mededelingen, zoals “Niet vergeten: teamvergadering vandaag om 14.00 uur”, één keer in de centrale computer worden ingevoerd en met een muisklik worden verzonden. Via een timerfunctie kan worden ingesteld dat de Vectron Commander het bericht niet meteen maar pas op een bepaald tijdstip verzendt naar de geselecteerde geadresseerden. Indien gewenst, is het mogelijk om de berichten na een gedefinieerde periode (bijv. 24 uur) automatisch te wissen.

Grafische evaluaties

De Vectron-Commander-software levert o.a. de basis voor uitgebreide analyses en kasverslagen. Via de Commander worden kassagegevens gelezen en bijvoorbeeld overgedragen aan speciale backoffice-programma’s. Met de actuele versie worden nu via een interface met Microsoft Excel 2007 de kassagegevens verwerkt tot overzichtelijke tabellen inclusief begrijpelijke diagrammen. De tabellen en diagrammen kunnen naar believen verder worden verwerkt.

Geinteresseerd geraakt?

Neem contact met ons op en een van onze collega's helpt u graag verder.