Akas.nl

Website of webshop op maat laten maken?

Akas is een Webdesign Bureau uit Arnhem dat bekend staat om haar unieke ontwerpen. Akas levert op maat gerealiseerde WordPress websites of WooCommerce webshops voor ondernemingen die zich willen onderscheiden van de concurrentie. Niet alleen voor het bouwen van WordPress websites of Woocommerce webshops kunt u bij Akas terecht, maar ook voor het uitbesteden van het beheer van de website of het optimaliseren van de website.

Website laten maken?

Begint u een nieuwe onderneming? is uw huidige website aan vervanging toe? of zoekt u een betrouwbare partner op het gebied van webdesign en online marketing? Sinds 2015 is Akas gespecialiseerd in het realiseren van unieke en professionele WordPress websites. 

Akas maakt tijdens het realiseren gebruik van de laatste trends en technieken, waardoor u beschikt over een professionele, betrouwbare en veilige website. Daarnaast beschikken de websites over op maat gemaakte een ontwerpen die het doel van de website optimaal ondersteunen. 

117766588_2690483601239458_8056406745514341965_o
Webdesign

Webshop laten maken?

Een professionele webshop laten maken die winstgevend is? of heb je al een  webshop, maar bent u op zoek naar een partij om een nieuwe webshop te laten maken? Van een uitgebreide WooCommerce webshop met duizenden producten of een webshop waar u slecht een product wilt aanbieden? Niets is te gek! 

Akas maakt gebruik van de laatste technieken en trends waardoor opgeleverde webshops vaak beschikken over een hoge conversie. Daarnaast kan Akas uw advies geven over het instellen van SEO en schrijven van SEO teksten of zelfs SEO optimalisatie uit handen nemen. 

Beheer website uitbesteden?

Als ondernemer heeft u het vaak druk en komt het vaak voor dat u weinig tijd heeft om de website of webshop aan te passen. Het kan ook zijn dat het aanpassen van de website of webshop niet lukt of gewoon te veel tijd kost. 

Naast het realiseren van websites en webshop biedt Akas ook het beheer van de website of webshop aan. Zo ontzorgt Akas de ondernemer van het beheer van de website of webshop, waardoor u meer tijd heeft voor andere taken voor uw onderneming.

Website laten optimaliseren?

Vallen de resultaten van uw website tegen? of heeft u het idee dat uw website nog beter kan presteren? Dan bent u bij Akas aan het juiste adres. Akas is gespecialiseerd in het optimaliseren van websites en webshops. 

Op basis van een gedegen marktonderzoek en website analyse leveren we een verbeterplan op. Daarnaast beschikt Akas over skills om het gegeven advies in het verbeterplan te verwerken in de website of webshop.

Geinteresseerd geraakt?

Neem contact met ons op en een van onze collega's helpt u graag verder.
[instagram-feed]
Chat openen